Derako Verduurzaming
 

Derako-Verduurzaming

Derako-Verduurzaming  is al meer dan twintig jaar dé kunststof gevelrenovatiespecialist van Nederland. We leveren en monteren kunststof kozijnen, kunststof voor- en achterdeuren, kunststof schuifpuien, kunststof openslaande deuren, kunststof gevelbekleding en we voeren dakkapelrenovaties uit. Door onze jarenlange ervaring in de branche weten we als geen ander hoe we een woning optimaal kunnen renoveren.
Dagelijks zijn onze medewerkers hard aan het werk voor onze klanten. Van de medewerkers in de fabriek die uw kozijnen produceren tot aan de monteurs die uw kozijnen monteren. Van ons klant contact center die u van meer informatie kan voorzien tot onze adviseurs in de buitendienst die langskomen voor een adviesgesprek op maat. En van onze administratie tot onze service afdeling: we zijn altijd voor u bezig om de hoogste kwaliteit te leveren en alles naar tevredenheid te laten verlopen en af te ronden.


Uw woning is onze prioriteit

Het gaat bij ons niet alleen om het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen, het gaat bij ons om de gehele ervaring. Het is uw woning, het zijn uw wensen en ú beslist. We vinden het dan ook belangrijk dat u gratis en vrijblijvend met onze adviseurs uw wensen kunt bespreken en een aanbieding op maat krijgt. En neemt u kunststof kozijnen van Derako verduurzaming? Dan vinden we het belangrijk dat u kunt rekenen op wooncomfort, woonplezier en kwaliteit. Niet voor even, nee: jarenlang! Daar staan we voor en daar doen we alles voor. We werken dan ook niet voor niets uitsluitend met de topmerken Finstral en Veka, monteren onze kunststof kozijnen zelf en geven u met een gerust hart 10 jaar garantie.

Onze missie

Derako-verduurzaming verhoogt het wooncomfort en woonplezier van bewoners in Nederland door middel van het plaatsen van kunststof kozijnen. Dit doen wij door het leveren van kwaliteitsproducten die bijdragen aan een veilige en duurzame woning met een gezond binnenklimaat. Een duurzame relatie met onze klanten staat centraal waarbij wij meedenken met onze klanten tijdens het gehele traject en ook na montage service verlenen om onze klanten te belonen met hun keuze voor Derako-verduurzaming.

Onze visie

Derako-verduurzaming streeft ernaar om als bedrijf continu te ontwikkelen door te investeren in onze personeelsleden en duurzame hoogwaardige producten. Hierdoor kunnen onze klanten genieten van de voordelen van Derako-verduurzaming en bijdragen aan een duurzamere wereld.